• Tyco-domen och personalutrymmen kommer att diskuteras mer under höstens medlemsmöte. Foto: Stefan Andersson


En tapper skara bevistade, mitt under pågående fotbolls-EM, Malmösektionens medlemsmöte den 16 juni, för att diskutera det nya avtalet och avtalsförhandlingsklimatet.

Stefan Andersson, avdelningens ordförande/ombudsman, som även ingick i förhandlingsdelegationen för måleriavtalet, informerade och diskuterade med åhörarna olika frågeställningar gällande avtalet. Mest diskuterades frågorna som handlar om resor, den så kallade Tyco-domen samt problematiken med personalutrymmen. Dessa frågor finns all anledning att återkomma till under hösten så troligen kommer dessa frågor, eller någon av dem, att lyftas på nästa medlemsmöte nu i höst. Mötet konstaterade också att: tillsammans är vi starka, jävligt starka.

Stefan Andersson