• Representanter för båda styrelserna samlade. Foto: Robert Ask

Eskilstuna sektionen bjöd in Södertäljesektionen för samtal kring medlemsvård, uppsökeri, utbildningar och den berömda sommarpizzan.

Daniel Jansson berättade om det stora uppsökeri hela sektionsstyrelsen gjort under en vecka. Eskilstuna som har omkring 240 målare är betydligt större än Södertälje. Tjejerna som finns på firmorna kommer att bli kontaktade av Johanna i styrelsen för att komma in i nätverket Mira för kvinnliga målare i branschen.
Det är roligt att det byggs mycket nu då bostadsmarknaden är så eftersatt. Alldeles bredvid Byggnads möteslokal så skall Riksbyggen bygga en hel del i och omkring Eskilstuna.

Södertälje kämpar på de med och satsar på 400 hyreslägenheter under de kommande åren. Efter långa samtal käkade vi en lunch och tog med oss lite nya idéer hem om samarbete. Viktig att vi förtroendevalda informerar om vad som gäller – oavsett var målarna dyker upp på vardera sida länsgränsen.

Robert Ask