• Foto: Fredrik Adolfsson

  • Foto: Fredrik Adolfsson

INSÄNT

Den 23 september gjorde Svenska Målareförbundet och 6F gemensam sak och deltog med varsin banderoll i Pride paraden som gick genom centrala Falun.

Det var ett färggrant och glatt gäng som i tidningarna uppskattas till allt mellan 1500 till 5000 personer som vandrade genom centrala Falun.

Det enda som förtog lite av feststämningen var att en liten grupp nazister från NMR försökte stoppa paraden, men det kan jag konstatera är Nazisterna emot då blir då jag jäkligt stolt över att ha deltagit i paraden!

Vi som deltog var Christian Olofsson, Johan Ryttare och Fredrik Adolfsson från Målareförbundet. Mikael Karlsson och David Aura från Elektrikerna. Yvonne Nygårds, Renée Lok och Tommy Nygårds Fastighets. Jonas Fillman Byggnads och Angelica Ollinger Kommunal som gick med oss. Seko kunde tyvärr inte vara med den här gången.

Fredrik Adolfsson

LÄS ÄVEN: Försäkringsansvariga på utbildning i Malmö
LÄS ÄVEN: Facken i Södertälje informerade om försäkringar