Omslaget till boken "Helvetet inifrån"

”Helvetet inifrån: Femton år i Sveriges största brottsorganisation”

– Författare: Lasse Wierup, Daniel Olsson

– Finns även som ljudbok inläst av Björn Wahlberg

Michael ”Mega” Johannessen från Göteborg grät av lycka då han fick veta att han hade utsetts till fullvärdig medlem i Hells Angels MC. Efter tre års hårt slit skulle han och klubbkamraterna få bära dödskallemärket.

Michael träffade Ebba som kom från en helt annan värld men lockades av färgstarka personligheter och fester. Mycket hände utan att de ifrågasatte sina val men när Michael ansågs ha svikit organisationens ideal brändes deras hus ner och han blev beskjuten. Då vände de sig till samhället för hjälp.

Från sitt gömställe utomlands berättar Michael och Ebba Johannessen för journalisterna Lasse Wierup och Daniel Olsson om livet i den beryktade organisationen. Boken innehåller bildark i färg samt svartvita bilder i den löpande texten.