Hej Lena! Vem är du?

– Oj, den frågan är svår. Vem är jag egentligen? Den korta versionen är väl att jag är en dalkulla i exil, som bott i Stockholm i snart 18 år. Här har jag jobbat som reporter på olika tidningar. Alltid med ett brinnande intresse för människor och att skildra deras vardag i arbetslivet.

Var har du jobbat tidigare?

– Tidigare har jag jobbat på Dala-Demokraten, Aftonbladet, Expressen, TT, Arbetet, som då hette LO Tidningen, Sekotidningen och Handelsnytt. De senaste elva åren har jag jobbat på tidningarna Lag & Avtal och Arbetarskydd.

Vad gör du när du inte är reporter på LO Mediehus?

– Då gillar jag att gå på långa promenader, umgås med min familj, träffa vänner och se på film!

Vad tänker du om att du nu ska bevaka arbetsvillkor och branschfrågor för målare och lackerare?

– Jag ser väldigt mycket fram emot att mer på djupet få lära mig om yrkenas villkor, utmaningar och glädjeämnen.

Ni når Lena Gunnars på: lena.gunnars@lomediehus.se