• Foto: Robin Johansson/Tomas Nyberg/Montage

INSÄNT

Robin Johansson från Avdelning 2 och Peter Nilsson från Byggnads Småland-Blekinge besöker Klinteberg Måleri och Golv i Markaryd för 5-timmars facklig information.

I avdelning 2 jobbas det på för fullt med 5-timmars facklig information. Medlemmar är nöjda med avtalet, de vill även se till nästa år att vi fortsätter utöka extrapensionen och fortsätter kämpa för glasögon.

LÄS ÄVEN: Robin Johansson puttade på bollen som var i rullning

Arbetstidsförkortning är medlemmarna nöjda med för tillfället.

Målareförbundet i avdelning 2 fortsätter att hålla 5-timmars i den mån vi kan tillsammans med Byggnads. Här på Klinteberg Måleri och Golv i Markaryd kör jag tillsammans med Peter Nilsson Byggnads Småland-Blekinge.

LÄS ÄVEN: Målareförbundet växer – 1400 nya medlemmar har skrivits in

Med oss ut på informationen har vi haft med autogiromedgivande till A-kassa och Förbundet. Många har skrivit upp sig för det och vi uppmanar fler att använda sig av de bekväma sättet att betala medlemsavgiften.

Robin Johansson,
Avd 2 södra