Plattformen är justerbar höjdmässigt upp till arbetshöjd på 6,25 meter och med en frihöjd/ frigång under på fyra meter vilket är den stora fördelen i sammanhanget.

Den klarar belastning upp till 300 kg (två personer?!) och har räcken runt om som går att lossa mot arbetsytan vid behov. Ställningen kan förses med en fast eller fällbar utskjutande plattform för att komma in närmare.

Beroende på ur trångt det är kan du nå plattformen med antingen en fast stege i ställningen, en avtagbar utskjutsstege eller en höjdjusterbar trappa. 

I botten är ställningen försedd med stora svängbara hjul och teleskopiska fotplattor som kan dras ut till varierande längd, kanske extra viktig funktion när den utskjutande plattformen används.

Flexibiliteten gör troligen själva ställningsbyggandet lite mer invecklat för Zarges skickar med ”detaljerade monteringsanvisningar” och ger ”tillgång till tydliga instruktionsvideor”.

Företaget erbjuder också rådgivning för arbete på höjd. Säljs i två standardstorlekar och uppfyller SS EN ISO 14122 och Maskindirektivet.